Jdi na obsah Jdi na menu
 

VIRTUÁLNÍ ADOPCE - KOČKY

Do této nové rubriky postupně přidáme fotky koček,které jsou v útulku už velmi dlouho a nemají šanci najít nový domov.Jsou to kočičky staré a nemocné a nebo plaché ,které se člověka bojí a jejich šance na umístění do nového domova je téměř nulová.

Adopcí na dálku si můžete osvojit  kočičku nebo kocourka.Podpora může být finanční nebo materiální / krmivo ,stelivo,hračky,misky,pelíšky.../

Svoji vybranou kočičku můžete v útulku navštěvovat.

Virtuální adopce je vhodná pro ty, kteří kočky milují,ale z nejrůznějších důvodů je doma mít nemohou.

Pokud si nějakou kočičku vyberete,kontaktujte nás prosím na tel.čísle :736685824 paní Hájková a 724174653 paní Kukulišová a nebo : e-mail:radka.hajkova@quick.cz

 

Kočičky,které nabízíme k virtuální adopci,najdete i v nabídce kočky k adopci.

 

 

BABETKA,v útulku je od  září 2011

7 roků stará kočička, je kastrovaná, očkovaná.Vhodná do bytu i do domku se zahrádkou. nalezená ve Veselí nad Moravou.

 

 

 

 

ADÉLKA Dva roky stará kočička.Zatím je plachá,ale už se to zlepšuje.Adélka je očkovaná a už je kastrovaná.

 

 

 

 

 

 

MADLENKA Čtyři roky stará mourovatobílá kočička.Je očkovaná, kastrovaná.Zatím je trochu plachá, ale určitě si časem zvykne.Bohužel i u Madlenky bylo diagnostikováno onemocnení FIP,tak Madlenku můžeme nabídnout pouze do bytu, nejlépe se Zuzankou.Jsou na sebe zvyklé.

 

 

 

ZUZANKA Tříletá černá kočička, nalezená v Mor.Písku.Roztomilá,milá kočička.Zuzanka je odčevená, očkovaná, kastrovaná .Bohužel u Zuzanky bylo testem zjištěno onemocnění FIP, Zuzanku můžeme dát pouze do bytu.Nejlépe spolu s Madlenkou.

 

 

MOJMÍR

starší kocourek, kterého nám v zimě někdo hodil před prodejnu Psí svět.Kocourek byl ve velmi špatném stavu, měl velký zánět v očích, byl nachlazený a příšerně hubený.Dnes je z něho velký  kocour, který se rád mazlí .Mojmírek by si určitě zasloužil nový domov, po tom si musel vytrpět.

 

jimmy.jpg

 

 

JIMMY-Dva roky starý kocourek.Je velmi plachý, do nového domova může až si zvykne. Jimmy je očkovaný a je už kastrovaný.

 

 

 

p1090071.jpg

 

 

SCARLET-černá,velmi plachá kočička. Zachráněná před smrtí i se svým kotětem Sárinkou.Nemá šanci na umístění do nového domova,vůbec totiž nedůvěřuje lidem.V útulku se trochu zlidnila a před námi už se neschovává. Skarletka je v útulku od října 2009.Podařilo se nám ji vykastrovat.

 

 p1230178.jpg

 

SÁRA ,zachráněná před smrtí se svou mamkou Scarletkou.Byla asi tříměsíční kotě.Stejně jako její mamina je Sárinka plachá,ale občas nechá na se šáhnout,jakoby chtěla zkusit jak chutná pohlazení.V útulku je od října 2009.Sára je kastrovaná.

 

 

p1015617.jpg

 

 

LAURA je nádherná želvička,ale bohužel je také plachá.Byla přivezena v čevenci 2008 ze Strážnice,kde byla odchycena na ulici.Laura je kastrovaná.Někdy se zdá,že by se chtěla i kamarádit,nechá se hladit hlavně když leží ve svém pelíšku.V novém domově by si těžko zvykala.

 

p1015606.jpg

 

 

SIMONKA je v útulku od července 2009.Byla odchycena spolu s mámou Betynou v kočičí kolonii ve Veselí nad Moravou. Simča je kastrovaná,očkovaná.Je také trochu plachá,ale časem by si možná v novém domově zvykla.