Jdi na obsah Jdi na menu
 

Našli domov - kočky 2018

3. 2. 2018

Micinka.jpg

MICINKA

Micinka je maminka tří koťat - Lily, Lejly a Leslie. Má asi 1 rok a je již vykastrovaná. Byla odchycena ve Bzenci spolu s koťaty. 

Micinka našla domov ve Veselí nad Moravou 23. 12. 2018.

 

 

 

Lily.jpg

LILY

Mourovato-bílá kočička asi 4 měsíce stará, zatím trochu bojácná, ale je moc roztomilá a hravá. 

Lily našla domov 15. prosince 2018.

 

 

 

 

jimmy.jpgARANKA

 

Černá 6-ti měsíční milá a hravá kočička. Zatím není moc zvyklá na lidi, ale pomalu si zvyká. Je odčervená i naočkovaná. Je již kastrovaná. 

Aranka našla domov dne 11.12.2018.

 

 

 

 

Ríša.jpg

RÍŠA

Zrzavý kocourek ze Bzence, který byl nalezen u střelnice. Starý je asi 3 měsíce, je očkovaný a odčervený. Jeho poznávací znamení je, že je velmi mazlivý a přítulný. 

Ríša našel domov 2.12.2018 v Uherském Hradišti. 

 

 

 

WILLY

Mladý černý kocourek, stáří asi 6 měsíců. Má hravou povahu, ale zatím je trochu bojácný. Je odčervený i naočkovaný . 

Willy našel v říjnu nový domov. :-)

FRODO

Velice milý a mazlivý kocourek, který je zvyklý na ostatní kočičky a rád si s každým hraje. Má asi 6 měsíců, je odčervený a očkovaný. Naprostá rarita, má velmi rád vodu.

Našel domov 19. 10. 2018. 

mojmir.jpg

MOJMÍR

starší kocourek, kterého nám v zimě 2017 někdo hodil před prodejnu Psí svět.Kocourek byl ve velmi špatném stavu, měl velký zánět v očích, byl nachlazený a příšerně hubený.Dnes je z něho velký  kocour, který se rád mazlí .

Mojmírek našel konečně nový domov. 

MURDA

Murda je roztomilý kocourek, očkovaný, vykastrovaný. Je mu 7 let a přišel od paní, která se stěhovala a nemohla si ho vzít s sebou. 

CHARLIE 

Asi roční kocourek nalezen v Hodoníně - Pánov. Je moc přítulný a mazlivý. Když jsme ho nalezli, byl již vykastrovaný.

Charlie našel nový domov na konci května. 

STELINKA

Mourovatá kočička dva roky stará , je moc mazlivá a hravá.Byla nalezena vyhozená i se svou sestřičkou na statku v Ořechově.Stelinka už je naočkovaná a je kastrovaná. 

Stelinka našla nový domov na konci března. 

BESINKA

Asi roční moc pěkná bílošedá kočička s delšími chlupy. Byla nalezena ve Vracově u školní jídelny. Besinka je již vykastrovaná.  

Besinka našla domov 16 března 2018. 

MELOUNEK

 Mazlivý koucourek s hustou srstí nalezený v Tvarožné Lhotě asi 1 rok starý. Miluje konzervy a dobré papání.Melounek už je kastrovaný.

Meloun našel nový domov ve Bzenci dne 15. 3. 2018. 

MICINKA

 Mladá černá asi půlroční kočička, která se náhle objevila u jedné základní školy a škemrala o jídlo. Nejdříve ji tam krmily kuchařky, ale pak miska začala být trnem v oku, tak Micku přivezli k nám do útulku. Je mazlivá a přítulná.

MARLENKA

 Bílomourovatá kočička nalezena v Moravském Písku. Má zhruba jeden rok, je mazlivá a hravá.Už je kastrovaná. 

Marlenka našla domov ve Starém Poddvorově. 

grejsy.jpg

GRACY

asi rok a půl stará kočička, které se někdo zbavil tím, že ji zabalil do krabice a odložil u domu jedné z našich členek. Gracy je zatím nemocná, léčí se z velkého nachlazení, ale to milá a mazlivá kočička. Gracy už je kastrovaná.

LÍZINKA 

Mourovatá kočička s rezavým zabarvením, stáří asi 3 měsíce. Kočička je ještě mírně bojácná, ale už se to zlepšuje. 

Lízinka našla domov 15. 2. 2018.

LUCY

Mourovatá kočička nalezená v Bzenci, zřejmě sestra Lízinky. Je hrozně umazlená a neustále hledá lidskou přítomnost. Kočička je vhodná spíše do domku se zahradou. Lucy jsou asi 4 měsíce.

Lucy našla domov 6. 2. 2018

KUKY

 Asi půlročního kocourka někdo vyhodil na zahradu i s jeho bráškou. Majitelé zahrady nám je přinesli, že je nechtějí. Kuky je mourek s krásnou mramorovou kresbou. Hrozně se bál, ale už se to lepší.

Kuky našel domov 30.1.2018

LEON

 Kocourek byl odebraný z nevhodných podmínek,je krásně hnědočerně zbarvený a má polodlouhou srst s chlupatym ocáskem.Leonek už je kastrovaný.

Leonek našel domov 30.1.2018

MATÝSEK 2

 Bílomourovatý kocourek nalezený ve Bzenci. Někdo ho nehledal, nikomu nechybí. Je to úžasný mazel. Neustále vyhledává lidský kontakt. 

Matýsek 2 našel domov v lednu 2018.