Jdi na obsah Jdi na menu
 

Mamina doma

31.5.2015

Dobrý den p. Mišurcová,

tak se Vám zase po nějaké době ozýváme. Mamina se má dobře, řekla bych že se nám ji i snad podařilo rozmazlit. Tedy hlavně přítel. Mamina na něj nedá dopustit a je s ním jedna ruka a tlapka. Se mnou je jedna tlapka, pokud přítel není na obzoru (haha). Je velmi hravá. Pořád si hraje s tou kuličkou, kterou jsme od Vás dostali. Už jsme ji i párkrát zkusili pustit ven na dvůr ale jen na chviličku. Přítel dělá branku, takže až bude hotová, budeme ji učit i na dvůr. Prozatím to zkoušíme jen tak na 10 minut, jelikož jak se rozkouká, chce nám vždycky zmizet nahoru do zahrady a tam bychom měli strach, aby nám neutekla. Když si večer s přítelem chceme číst knížku, Mamině se to moc nelíbí a vždycky si na někoho sedne, přímo mezi knížku a úroveň hlavy a dává nám najevo že pokud je tam ona, tak se jí musíme věnovat a knížka musí počkat. (haha). Jednou když jsem domyla nádobí, vyskočila si k dřezu a pořád koukala na baterii. Tak jsem zkusila pustit vodu jak bude reagovat. No a co se nestal
o, Mami
na začala pít a až měla dost tak si s tím proudem vody začala hrát. Přitom má neustále vodu v misce a pravidelně čistou. Asi má hodně ráda vodu a vše co se kolem toho týče. Několikrát jsem jí načapala ve sprchovém koutě i v umyvadle. Je to docela zajímavé a kolikrát i k pobavení. Chtěla jsem Vám poslat i video, ale zase mi to nejde nějak poslat, tak pak řeknu příteli a zkusíme to ještě. S Dášou (s naší fenkou), se mazlí a když nemají na sebe náladu, tak se prostě akorát "nebaví", ale vycházejí spolu velmi dobře. Kupujeme jí granulky pro kastrované kočky a sem tam dostane i nějakou tu konzervu nebo kočičí mls.

A jak se má vůbec Míša? Často na ní myslím, a docela mě i kolikrát mrzí že jsme si je nevzali obě dvě.
A co zbytek smečky? Určitě se mají dobře :)

No, abych tu nevypisovala romány, tak budu pomalu končit.

Takže Vás moc zdravíme a přejeme krásný zbytek neděle.

S pozdravem

Mamina, Slávek a Monika

maminadoma_20.jpg

maminadoma_21.jpg

maminadoma_22.jpg

maminadoma_23.jpg

 

14.3.2015

Dobrý den,

chystala jsem se, že se Vám ozvu, jelikož jsem byla v práci tak se ozývám až dnes. Mamina se má dobře, myslím že si rychle zvykla. Neustále přede a spokojeně drapká, stal se z ní i postelový mazlíček :) Začíná také řádit, hraje si s tou hračkou jak jste nám dala, a poletuje po celém domku :) S pejskem si na sebe už také zvykla, za což jsme moc rádi. Teď akorát jak Vám píšu, tak Mamina sedí na okně a dívá se co se děje venku :) Pravidelně jí i pije, a začíná být i mlsná :) Občas dostane i kousíček ryby, ta ji moc chutná. Jakmile se jeden z nás někde usadí, Mamina přijde, lehne si do klína a spokojeně spí :) Včera se dokonce  usídlila v umyvadle v koupelně. Je hodná, přítulná a začíná s ní být zábava :) asi se projevují ještě nějaké nevybujené hormony :) Máme v plánu jí koupit takovou odpočívací a zároveň hrací dečku. Náhodou jsem na ní narazila minulý týden na internetu. Myslím že by se jí líbila :)

Nemusíte se o ní bát, má se dobře, pozdravujte smečku :)

Hezký víkend

Stanislav, Monika a Mamina

maminadoma_1.jpg

maminadoma_2.jpg

maminadoma_3.jpg

maminadoma_4.jpg

maminadoma_5.jpg

maminadoma_6.jpg