Jdi na obsah Jdi na menu
 

Kolie Rita

10.12.2013:
 
Dobrý den,
posílám poslední pozdrav od kolie Rity. Dnes opustila tento svět. Užívala si nového domova přesně dva a tři čtvrtě roku. Kdo by to byl čekal, když ke mně přišla až ve třinácti letech... Už od jara jí pomalu ubývaly síly, ale byla velká bojovnice a užívala si nového domova až do poslední chvíle. Posílám pár fotek, jak se radovala z posledního léta na chalupě. Vzpomeňte na ní s láskou.
Přeji krásné vánoce a do nového roku hodně úspěchů ve vaší záslužné a obětavé práci. Hodně štěstí i pejskům a kočičkám, ať brzy najdou teplo domova. Posílám jim malý dáreček k vánocům na přilepšenou.
S pozdravem
Blanka Černá, Brno
 

rita_doma_14.jpg

rita_doma_15.jpg

 
13.3.2012:
 
Ahoj,
zdravím všechny v útulku! Dnes je to přesně rok, co jsem se přestěhovala do nového domova. Mám se tu celkem pěkně. Dokonce mi dnes uspořádali oslavu, tak z ní posílám pár fotek.
Zdraví mi zatím slouží. Jenom trochu hůř chodím. Zvlášť po ránu, to bývám nejztuhlejší. Za to ale můžu spát pěkně v posteli- na měkkém, jenom mi je tam někdy trochu horko. Narostl mi totiž na zimu pořádný kožich a taky už jsem se od jarní operace spravila, mám i nějaký ten faldík, ale nedělám si z toho hlavu. Prostě jsem pořádná ženská a musím říci, že se i ve svém věku pořád dost líbím...
Doma mám kamaráda-ochránce. Na hraní to s ním sice moc není ( na to je ale naštěstí venku pejsků vždycky dost), ale už se se mnou pusinkuje a hlavně je to gentleman, který ví , že dáma má vždy přednost.
Panička se taky docela snaží a až začneme na jaře zase jezdit na chalupu, bude to úplná paráda. Tak přeji všem pejskům, aby si našli takový prima flek, jako mám teď já!
 
Kolie Rita
 
PS: Dobrý den, také zdravím a potvrzuji, že Rita ani trochu nelhala.
Blanka Černá

 

kolie_rita_doma_1.jpg

kolie_rita_doma_2.jpg

kolie_rita_doma_3.jpg

 

20.3.2011

Dobrý den pár info o Ritě.
Už si úplně zvykla, když nejsem doma vůbec o ní nikdo neví, sousedi se po týdnu překapili, že mám dva psi, celou dobu si nevšimli.Dokonce ani neštěkala,když byl někdo na chodbě, což jsem si myslela, že bude hlídat.rita_3.jpg
 

Teplo v bytě snáší výborně,asi jí pomohlo, že máteď po návštěvě salonu kožich poloviční a na klouby jí nejspíš pomáhá, protože už vůbec nekulhá( jenom, když vstává, tak je trochu ztuhlá). Chodí s námi na všechny procházky, takže určitě denně nachodí 3-4km. Má velkou radost ze všeho nového, ale hlavně ze spousty nových psích kamarádů, které tu má. Aleuž i cestujeme, včera jsme byli na výletě v Lednici.Auto zvládá v pohodě, dokonce se už při cestě bez problémů tulí s Pierem v jednom prostoru...

Mějte se krásně a ať se vám daří vaše záslužná práce.
Blanka Černá

 rita_4.jpg

 

rita_5.jpg

 

rita_6.jpg

rita_7.jpg

rita_8.jpg