Jdi na obsah Jdi na menu
 

Happy Dog Day ve Bzenci 2006
 

Místní organizace Ligy na ochranu zvířat ČR ve Bzenci uspořádala dne 7.10.2006 u příležitosti Dne zvířat sportovně-zábavné odpoledne pro majitele psů. Celkem čtyř soutěží se zúčastnilo 20 psů a 19 majitelů. V každé soutěži vybrala odborná porota tři nejlepší, kteří obdrželi hodnotné ceny.

Počasí akci přálo a pořadatelé připravili pro soutěžící i diváky zajímavé odpoledne. Divákům byla představena zvířata, včetně jednoho koně, která byla zachráněna od týrání nebo dokonce smrti členy Ligy na ochranu zvířat ČR. Pořadatelé při této příležitosti poděkovali novým majitelům těchto zvířat, bez nichž by pomoc nebyla možná.

Výtěžek této akce bude použit na dobudování malého útulku pro kočky a záchytných kotců pro psy. Útulek bude sloužit pro všechny obce v okolí Bzence, které projeví zájem a budou se finančně účastnit na jeho provozu.

Pořadatelé zvou příznivce psů k účasti na dalších akcích, které budou pořádat. Naše organizace je otevřena dalším členům. Více informací získáte na tel. čísle 518 384 177.



Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek